1/16/2013

Η Coca Cola με Νέα Διαφήμιση κατά της Παχυσαρκίας; Ας Γελάσουμε. Δες εδώ όλη την διαφήμιση.

Η διαφήμιση θα προβληθεί σε μεγάλα Αμερικάνικα κανάλια CNN, MSNBC και Fox News. Φυσικά είναι αντιφατικό να το παίζει η Coca Cola ότι προσπαθεί να καταπολεμήσει την επιδημία της παχυσαρκίας. Συνεχίζει το τροπάριο ότι όλες οι θερμίδες είναι ίδιες, και ότι αν καταναλώσεις παραπάνω θερμίδες, από όπου και να προέρχονται θα παχύνεις.

Ε... δεν είναι έτσι Coca Cola , δεν είναι όλες οι θερμίδες ίδιες, ούτε έχουν την ίδια επίδραση στον οργανισμό. Και μην ξεχνάμε, είναι διαφήμιση, σκοπός είναι να αυξήσει τις πωλήσεις της και να μας κάνει να νομίζουμε ότι η Coca Cola είναι μέρος της λύσης ενώ στην πραγματικότητα είναι μέρος του προβλήματος. Ποια είναι η δική σας γνώμη;

Αν δεν μπορείτε να δείτε τη διαφήμιση κάνε κλικ εδώ.




-->

5 σχόλια:

  1. Καλώς σας βρήκα και πολύ καλώς με βρήκατε.
    Αν, όταν ξεκινούσατε το blog, είχατε πεί "ακόμα και έναν να πείσουμε, θα έχουμε πετύχει..." τότε πετύχατε.
    Ανακάλυψα το "να τον φάω;" πριν 2 μήνες. Εμαθα πολλά για υδρογονάνθρακες και τέτοια και άλλαξε τη ζωή μου.
    Αρχικά πέταξα ο,τι συσκευασμένο υπήρχε στο σπίτι. Αλλαντικά, μπισκότα, αναψυκτικά, γλυκά, ΟΛΑ. Επειτα τα αντικατέστησα με ψωμί και ζυμαρικά ολικής άλεσης, ρύζι αναποφλοίωτο, λίγο κρέας, ξηρούς καρπούς, πολλά λαχανικά και φρούτα και δημητριακά (από κατάστημα βιολογικών) το πρωί.
    Το αποτέλεσμα φανταστικό. Δεν είχα πολλά προβλήματα υγείας ή βάρους, αλλά η αίσθηση πληρότητας και ευεξίας που έχω είναι καταπληκτική. Κάποιες φορές παλιότερα ξυπνούσα το βράδυ με κάψιμο στο στομάχι που έφευγε τρώγοντας μερικά μπισκότα ή κανα ζαντάκ. Ε, οι ενοχλήσεις σταμάτησαν αμέσως!
    Θα συμβούλευα και εγώ αρχικά να αποφεύγετε το άσπρο αλεύρι και ΟΛΑ όσα γίνονται με αυτό. Μόνο ολικής άλεσης. Θα με θυμηθείτε!

    Βρασίδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρασίδα πέτα και το κρέας και βάλε κανένα ψαράκι στο ψυγειο σου.. :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ έχω κοτόπουλο κατεψυγμένο σε λωρίδες αντί για αλλαντικά.

    Κάθε μέρα στο σάντουιτσ για τη δουλειά απο μια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η γνωμη μου για τα λαιτ της Κοκα κολα ειναι η καλυτερη :P Μπορει να εχουν προσθετα κλπ οπως ολα τα προιοντα πλεον αλλα τουλαχιστον κανει μια καμπανια Get active οπου στην αμερικη η παχυσαρκια ειναι στα υψη .Και μενα πρωσοπικα τα λαιτ αναψυκτικα και ισσοτονικα με εχουν βοηθησει να χασω πανω απο 50 κιλα.Και ας μη σταθουμε στο οτι ολες οι θερμιδες ειναι ιδιες που δε προσεξα καν αν ειπε τετοιο πραγμα απο την στιγμη που οι περισσοτεροι ουτε ξερουν την ημερησια θερμιδικη προσληψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το οτι τα αναψυκτικα δεν τα προτινει κανεις ουτε για διαιτα αλλα ουτε και για διατροφη για γυμναστιρια λεει πολλα !!!!!εγω για παραδειγμα πινω 1 φορα την εβδομαδα cola και αν εχει σοδα την προτιμω παντος εχω σταματισει να τρωω σαβουρες εδω και κανενα 3χρονο κατα 60% και τρωω μρεσιμερι κανονικα και βραδυ γαλα με 2 φρυγανιες και μελι εχω δει μεγαλη βελτιωση βεβαια αν θελω να φαω σαβουρα θα φαω αλλα τουλαχιστον 1 φορα το 10 ημερο γενικα το παν μετρον αριστον ειναι οτι πρεπει !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή