12/15/2011

Μπλογκ που μας έχουν φιλοξενήσει.

Κατά καιρούς διάφορα μπλογκ έχουν φιλοξενήσει αναρτήσεις μας, και θα θέλαμε να τα παρουσιάσουμε εδώ στο μπλογκ. Θα θέλαμε να ζητήσουμε να μας στείλετε λινκ του μπλογκ/ιστοσελίδα σας που μας φιλοξένησε, ώστε να τα αναρτήσουμε εδώ.

Ευχαριστούμε.


10 σχόλια:

  1. Γιατί δεν δίνεται την διεύθυνση της ανάρτησης που κάνετε αναφορά στο "Να το φάω"; Αυτό θα ήταν πολύ πιο σωστό και δίκαιο απ'το να δίνεται διάφορες σελίδες (ειδικά η πρώτη) που καμία σχέση δεν έχει με την διατροφή!

    Μαίρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ τώρα έχω ξεκινήσει να παίρνω κάποια πράγματα για το καινούριο μου άρθρο.

    www.lymedic.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://anoixti-matia.blogspot.com/2011/07/nutricia.html

    Εδω σας παραθέτω ένα παλιο άρθρο απο εσας...συνέχεια βάζω θέματα απο εσας γιατι είναι πραγματικά ενδιαφέροντα και εξω απο τα καρτελ ενημέρωσης

    Φιλικλα
    Ανοιχτή Ματιά στον Κόσμο
    http://anoixti-matia.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ είμαι η Δέσποινα ή Despi όπως συνηθίζουν να με φωνάζουν και από το 1998 είμαι η μαμά του Τζώρτζη.

    Ο λόγος ύπαρξης του συγκεκριμένου blog δεν είναι τόσο να καταγράψω τη δική μου γνώμη και απόψεις γύρω από την μητρότητα – πιστεύω ότι υπάρχουν πολλά αξιόλογα Blogs γονέων που το κάνουν ήδη αυτό…

    ..αλλά να συλλέξω τα «καλύτερα» άρθρα που έχω διαβάσει στο διαδίκτυο ή σε διάφορα περιοδικά και να τα μοιραστώ μαζί σας.

    Η ιδέα του Moro Blog άρχισε πιλοτικά με κοινούς φίλους που ανταλλάσαμε άρθρα προς ενημέρωση μας και…από το καλοκαίρι του 2010 και μετά η παρέα του Blog συνεχώς μεγαλώνει και μεγαλώνει βοηθώντας πλέον όλοι σας ο καθένας με το δικό του τρόπο να εμπλουτίζουμε συνεχώς τη θεματολογία μας ως παρέα με γνώμονα όλοι μαζί το καλύτερο για τα παιδιά μας.

    www.moro-blog.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εχουμε αναδημοσιευσει μερικα απο τα αρθρα σας στο http://glenti.blogspot.com/.Συνεχιστε ετσι!Μπραβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή