7/23/2010

Συμπληρώματα διατροφής που δεν να είναι γνωστοποιημένα στον Ε.Ο.Φ.

NOVEDEX XT 60 caps: Ο Ε.Ο.Φ. ανακοινώνει ότι, όπως προκύπτει από ενημέρωση μέσω του συστήματος έγκαιρης προειδοποίησης για τα τρόφιμα, το προϊόν NOVEDEX XT 60caps (παρασκευαστής: GASPARI Nutrition, USA), το οποίο δεν είναι γνωστοποιημένο στον Ε.Ο.Φ. και πιθανώς διακινείται στην Ελλάδα μέσω διαδικτύου, περιέχει την μη επιτρεπόμενη ουσία Androstenedione, που μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στην υγεία.
Alive Whole Food Energizer: Ο Ε.Ο.Φ. ανακοινώνει ότι, όπως προκύπτει από ενημέρωση μέσω του συστήματος έγκαιρης προειδοποίησης για τα τρόφιμα, το προϊόν Alive Whole Food Energizer(παρασκευαστής: Natures Way Products,Inc, USA), το οποίο δεν είναι γνωστοποιημένο στον ΕΟΦ και πιθανώς διακινείται στην Ελλάδα μέσω διαδικτύου, περιέχει την μη επιτρεπόμενη ουσία Coriolus Versicolor...
NEOSINA caps: Ο Ε.Ο.Φ. ανακοινώνει ότι, όπως προκύπτει από ενημέρωση μέσω του συστήματος έγκαιρης προειδοποίησης για τα τρόφιμα, το προϊόν NEOSINA caps(παρασκευαστής: Nano GmbH bzw.Thone GmbH, Γερμανίας), το οποίο δεν είναι γνωστοποιημένο στον ΕΟΦ και πιθανώς διακινείται στην Ελλάδα μέσω διαδικτύου, περιέχει την μη επιτρεπόμενη ουσία Clinoptinoline.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου